Troldspejlet – nu som bog

Den store troldspejlsbogI dag er den spændende bogudgivelse baseret på DR’s ungdomsprogram ‘Troldspejlet’ kommet på gaden. ‘Jakob Stegelmanns Troldspejlet’  udgives af Carlsen, er skrevet af Brian Iskov og er på 144 sider. 

Der er tale om et farvestrålende, om end lidt forvirrende værk om alle de emner, programmets vært og chefredaktør Jakob Stegelmann beskæftiger sig med.

Der er derfor kapitler om ‘Ringenes Herre’-trilogien, ‘Star Wars’, ‘Star Trek’, ‘Anders And’ og forskellige genrer inden for computerspil.

Altså fantasi og eventyr for alle pengene – ligesom i det altid interessante tv-program, der faktisk er det længstlevende på DR nogensinde. Jeg har kun bladret sporadisk i bogen, der helt bestemt fanger opmærksomheden.

Desværre mangler jeg umiddelbart en råd tråd i indlæggene. Hvorfor er Anders And placeret før beskrivelser af computerspil og ikke i forbindelse med de øvrige tegneserier senere i bogen? Nå, måske er der en forklaring, hvis man får læst bogen igennem, hvilket jeg vil gå i gang med snarest.

Se ‘Troldspejlet’ som web-tv her.

Reklamer

2 kommentarer

Filed under Bøger, Film, Gaming, Kultur

2 responses to “Troldspejlet – nu som bog

  1. Skal sikkert have fat i bogen på et tidspunkt – Stegelmann er jo THE GODFATHER – men har ligeledes hørt, at den skulle være ret roddet og kun interessant for “rigtige” nørder.

    I øvrigt skal jeg møde Jakob Stegelmann i december, hvor han kommer og holder et foredrag på Århus Hovedbibliotek. Glæder mig!

    Læs mere her:
    http://www.facebook.com/event.php?eid=147366515291651&index=1

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s