Den dårligste skuespiller laver dokumentar om den dårligste film

I sidste uge læste jeg en artikel i Politikens filmsektion om den vederstyggelige horror-komedie ‘Troll 2’. Filmen, som af mange anses som én af de dårligste nogensinde, er blevet emnet i en dokumentarfilm, som godt nok er fra sidste år, men som jeg først har hørt om nu.

‘Best Worst Movie’ er titlen på dokumentarfilmen, som handler om produktionen af ‘Troll 2’ og den kultopmærksomhed, den har fået siden hen. Det interessante er, at instruktøren Michael Stephenson selv var med i filmen i 1990, og han allerede dengang godt var klar over, at den var gal.

I modsætning til de fleste andre på holdet, som vitterligt troede, at det var en god film i stil med ‘Gremlins’, de var i gang med. Resultatet var, som traileren i bunden antyder, lattervækkende.

Stephensons præstation i filmen er håbløs – velsagtens en af de dårligste på det hvide lærred nogensinde – og nu er han altså debuterende dokumentarist. Med langt større succes, for filmen har modtaget to priser og har et brugeranmelder gennemsnit på 8,4 på filmsitet IMDb. Helt modsat ‘Troll 2’, som har et sølle snit på 2,0.

Jeg skal bestemt se ‘Best Worst Movie’, når jeg kan komme til det. I mellemtiden vil jeg anbefale ‘Troll 2’ til alle med hang til film, der er så dårlige, at de er sjove.

‘Troll 2’ udkommer på Blu-ray den 5. oktober.

Reklamer

Skriv en kommentar

Filed under Film

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s